Desertificació

  • Informació
  • Ubicació

Experiència amb taules de llum. A través de l'experiència sensorial crearem amb les nostres mans sobre la taula de llum, paisatges, camins, dunes,.... i parlarem del problema que suposa la desertificació.

Actualment, la desertificació és un problema ambiental greu que afecta més de 100 països i que té com a resultat l’aparició de 12 milions d’hectàrees de desert noves cada any.

Els principals efectes de la desertificació són l’augment de la pobresa, la inseguretat alimentària i el deteriorament de la salut de la població que viu a les zones afectades, així com la despoblació d’aquestes zones.

Es tracta d’un joc amb materials que oculten la taula i la seva llum, i ens serveixen per utilitzar les pròpies mans per descobrir, jugar i inventar.

La sorra és l’element que farem servir en aquesta experiència, per a dibuixar,  escriure,  crear paisatges; com ara camins al bosc, dunes al desert i platges exòtiques (gràcies als diferents colors que produeix la taula de llum), les experiències augmenten en diversió i aprenentatge.

Tots aquests materials són fàcilment reciclables per a les següents activitats.

Observacions

Cal inscripció.

Compartir: