Conte + taller: ‘Un missatge de la Pachamama’

  • Informació
  • Ubicació

Primer s'explicarà el conte 'Un missatge de la Pachamama', tot mostrant les il·lustracions originals i comentant-lo amb les famílies. Tot seguit es durà a terme un taller d'experimentació amb elements naturals i reciclats.

Primer s’explicarà el conte ‘Un missatge de la Pachamama’, tot mostrant les il·lustracions originals i comentant-lo amb les famílies.
Tot seguit es durà a terme un taller d’experimentació amb elements naturals i reciclats: escorça, sorra de platja, fulles, tisores, cola, … i plantilles de cartó dels diferents éssers vius que trobem a la portada del conte.

 

1. Hora del conte (explicar el conte d’un missatge de la Pachamama) i comentar-lo en funció del que vulguin compartir els i les nenes / famílies.

2. Mostrar i comentar les il·lustracions originals amb els infants.

3. Taller d’experimentació amb elements de la natura (preferiblement a l’exterior, però es pot adaptar a l’interior): els infants es troben unes taules ja preparades amb diversos materials (bols amb diferents elements de la natura com escorça, sorra de platja, fulles, tisores, cola, … i plantilles de cartó dels diferents éssers vius que trobem a la portada del conte). El taller permet que els i les nenes puguin experimentar amb diferents recursos naturals que se’ls ofereix enganxant-los amb la cola líquida a les plantilles que els hi facilito “pintar amb fulles”.

La idea és que es diverteixin experimentant i s’adonin del munt de possibilitats que proporcionen els recursos naturals, reciclats, juntament amb la seva creativitat. Gràcies a la Pachamama podem fer aquest taller!

Compartir: