10es Jornades de Medi Natural de Girona

  • Informació
  • Ubicació

Des de l’any 2003, l’Ajuntament de Girona convoca biennalment les Jornades de Medi Natural, que aquest any arriben a la seva desena edició. En la seva organització col·laboren activament la Universitat de Girona, els docents dels centres de secundària de la ciutat, Associació de Naturalistes de Girona, Associació El Blauet, Consorci de les Gavarres, Consorci del Ter, Departament d’Acció climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, Diputació de Girona.

Les Jornades són un lloc de trobada, espai de referència i mitjà per difondre tots aquells projectes que tenen a veure amb la realitat del medi natural que tenim més proper. Hi participen naturalistes i persones provinents del món científic, però també els alumnes que han elaborat treballs de recerca i moltes persones que, des dels seus àmbits professionals o vocacionals, tenen en comú l’estimació a la natura i el desig d’aprofundir en el coneixement de la fauna i la flora del nostre territori.

Dissabte 21 de maig de 2022

  • 9.30 h Presentació de les Jornades
  • 10.00 h Xerrada inaugural
  • 11.00 h Pausa i cafè
  • 11.30 h Presentació de treballs (ponències curtes)
  • 16.00 h Presentació de treballs (ponències curtes)
  • 18.30 h Xerrada de cloenda

Diumenge 22 de maig de 2022

  • 10.00h Sortides

Presentació de projectes, experiències, treballs de recerca
Les persones que vulguin presentar ponències, estudis, treballs de recerca o similars a la 10es Jornades de Medi Natural a Girona han de lliurar-ne un resum d’acord amb les característiques que trobaran al següent formulari.

Termini: fins al 31 de març de 2022.

Una comissió avaluadora seleccionarà els treballs que es presentaran a les Jornades, i ho comunicarà a les persones interessades.

Observacions

Inscripcions per assistir a les jornades
Les persones que vulguin assistir com a oients a les Jornades, cal inscriure’s al següent formulari o bé trucar al telèfon 972 221 866. La inscripció és gratuïta. El termini d'inscripció acabarà el 17 de maig de 2022.

Més informació
La Caseta – Serveis Educatius Ajuntament de Girona
972 221 866 o caseta@ajgirona.cat
Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 10 a 14 h

Compartir: