Taller: Com començar amb el goig de la descoberta naturalista

  • Informació
  • Ubicació

Taller per acostar el goig de la descoberta naturalista i fer-ne partícips les persones i famílies, de la mà de Pere Alzina, biòleg i comunicador ambiental.

Diumenge 4 d’octubre, de 9h a 14h

Taller per acostar el goig de la descoberta naturalista i fer-ne partícips les persones i famílies, de la mà de Pere Alzina, biòleg i comunicador ambiental. Es faran servir les eines pedagògiques i científiques que hom té a l’abast (APPs, guies d’identificació, claus dicotòmiques, atles, monografies específiques, …) per aprofundir en la descoberta naturalista (l’elecció del grup biològic, la identificació d’espècies, el suport per aplegar les dades obtingudes, el suport bibliogràfic,…).
L’activitat s’iniciarà amb una introducció teòrica a Can Boet per després posar en pràctica els coneixements en una ruta a peu pels espais verds a l’entorn de l’equipament.

Cal inscripció prèvia al 937 412 930 (Horari de dl a dv de 9 a 14 h) o, fins al dia 1 d’octubre, a l’adreça educacultura@ajmataro.cat

Activitat adreçada a adults. Poden assistir-hi nens de més de 8 anys, sempre que estiguin acompanyats de com a mínim un adult per nen.

Organitza: Centre de Documentació del Parc del Montnegre i el Corredor a Mataró (Can Boet) i Diputació de Barcelona

Observacions

Es requereix inscripció prèvia al 937 412 930 (Horari de dl a dv de 9 a 14 h) o, fins al dia 1 d’octubre, a l’adreça educacultura@ajmataro.cat

Compartir: