Gorgues de la vall d’Hostoles fent marxa nòrdica

  • Informació
  • Ubicació

En el marc de Garrotxa Volcanic Walking, el Festival de Senderisme de la Garrotxa.

La llera de basalt del riu Brugent i la riera de Cogolls provenen de les erupcions dels volcans de la zona, i presenten salts d’aigua i gorgues de bellesa espectacular. Visitarem diferents gorgues, caminarem amb vistes als cingles del Far, la serra de les Medes i el Puigsacalm, i veurem també les restes de l’antiga indústria que va fer créixer els pobles de la vall a la vora del riu com ara pedreres, molins paperers, filatures i torneries. Ah!, i amb vistes al castell d’Hostoles, fortalesa de muntanya durant la guerra remença del segle XV. La ruta serà de marxa nòrdica; si no n’has fet mai abans, t’explicarem els conceptes bàsics d’aquesta tècnica per poder gaudir de l’experiència; si ja la coneixes i la vols perfeccionar, aquesta sortida és la teva oportunitat! (Et deixem els bastons si no en tens.)

Durada aproximada: 3h 30m

Nivell de dificultat: Baixa

Distància: 10 km

Desnivell: 200 m

Accessible: Camí accessible (via verda) en la majoria del recorregut, però NO quan deixem la via i agafem corriols per accedir a les gorgues.

Observacions: Cal dur calçat esportiu adient (no bota de canya alta).

Ruta apta per a nens majors de 8 anys (o menors si els pares consideren que els agrada caminar i tenen en compte la distància).

Empresa de guiatge: Risum Ioga i Nòrdic Walking

Xarxes: F @risumiogamarxanordica IG @risum_ioga_nordic_walking

Apte per a nens

Comprar entrades

Compartir: