Residu 0 (Acció conjunta E V Alt Urgell)

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

Accions sostenibles dins l'escola i intercanvi d'experiències amb altres centres.

Amb motiu del dia del Medi Ambient i la Setmana de la Natura 2019, els centres que formen part de la Xarxa d’escoles verdes de l’Alt Urgell i Cerdanya, donen continuïtat a l’acció conjunta iniciada fa dos cursos, per conscienciar la comunitat educativa sobre la necessitat de reduir el volum de residus que generem. Aquest curs s’amplia amb activitats per evidenciar la importància de participar(tots sumem) i d’intercanvi d’experiències entre els propis centres participants.

A l’escola Arnau Mir de forma aleatòria recollim els residus generats a l’hora d’esmorzar i fem una tira que amb la data de recollida pengem al costat del Racó verd. L’objectiu és comparar visualment d’un dia a un altre si disminueix o augmenta.

També hem penjat un arbre, content amb un arrel que és un llapis que representa la nostra escola i sota hem escrit en tires de colors quines accions podem fer per conservar el Medi Ambient i el patrimoni Natural. També dies previs vam fer una sortida tots els alumnes de l’escola i vam observar l’entorn del poble del Pla.  A partir d’aquesta avaluació Inicial vam fer una posada en comú. Després vam pensar accions per millorar el que havíem trobat i que no ens havia agradat.

Observacions

Abans de posar en marxa les activitats com a motiu de la Setmana de la Natura hem enviat un correu als pares per informar-los.

Compartir: