Caminada familiar

  • Informació
  • Ubicació

En el cas de Sant Sadurní s'organitza una caminada familiar amb un esmorzar saludable, repartiment de braçalets, jocs , activitats d'observació de fauna i alliberament d'aus.

Enguany la proposta ve organitzada conjuntament degut a que des de la Biblioteca de Sant Sadurní d’Anoia s’ha editat el conte infantil “En boti Boti i el tresor misteriós”, el quart capítol de les aventures del graciós cangur Boti Boti, mascota de la Biblioteca de Sant Sadurní.

En aquesta ocasió una oreneta entra per la finestra de l’edifici de la Plaça Nova i acompanya en Boti per diferents camins naturals de l’entorn de Sant Sadurní a la recerca d’un misteriós tresor. Es tracta d´un conte per animar a les famílies a sortir a caminar pels voltants del poble i descobrir els animals i les plantes que ens envolten, objectius que lliguen molt bé amb la voluntat de la Setmana de la Natura. En Boti Boti serà l´enllaç que convidarà les famílies a participar en les activitats del dia 1 de juny.

En el cas de Sant Sadurní s’organitza una activitat el dissabte 1 de juny a partir de les 10 del matí amb una caminada familiar des de davant de la Biblioteca fins al Llac de Raventós i Blanc, on hi haurà un esmorzar saludable, repartiment de braçalets solidaris i jocs i activitats d’observació de fauna i alliberament d’aus, amb la participació dels Agents Rurals.

Tot aquell qui hi vulgui participar haurà d’inscriure’s via telèfon al 618985523 (trucant o enviant un whatsapp) o al formulari web que trobaràs al següent enllaç.

Compartir: