La vida al mar

  • Informació
  • Ubicació

Els oceans, els mars, les sirenes, els estels i les balenes, els podem veure en les precioses il·lustracions de la Gemma Capdevila. Vine a submergir-te al mar, a descobrir els peixos i misteris dels oceans, en aquest taller d'aquarel·la dirigit per la mateixa il·lustradora i Submon.

Quins animals i plantes hi ha al mar? Aquest és el punt de partida per a deixar anar la imaginació, però a l’hora per voler descobrir la fauna i flora que viu al Mediterrani. Acompanyats d’imatges submarines amb SUBMON, ens endinsarem al gran blau i coneixerem el nostre mar, font d’inspiració.

En aquest taller la Gemma Capdevila, il·lustradora, ens mostrarà el seu mètode de treball i intentarem aplicar-lo. Per ella el resultat de la il·lustració final es veu molt influenciat pel mètode creatiu que se segueix, i com més se’n coneguin, més fàcil és trobar el que més convé. La idea és que ens anirà guiant per les diferents fases del procés creatiu per tal que puguem emportar-nos una obra acabada.

PLACES LIMITADES! Inscripcions a info@animallatitude.org
Dirigit a públic adult, persones interessades en conèixer a tècnica de l’aquarel·la i el mètodes d’il·lustració de la Gemma Capdevila. No és necessari tenir coneixements o experiència en dibuix o d’il·lustració.

Cost: 75€ per persona.
Data: dissabte 1 de juny de 2019.
Horari: durada de 8h, de 10 a 14h i de 16 a 20h.
S’ofereix material bàsic i l’específic per a posar en pràctica les tècniques d’il·lustració de la Gemma Capdevila.
Lloc: Biblioteca Sagrada Família, Barcelona (Provença, 480. Metro Sagrada Família).

Compartir: