Visita guiada en un projecte de permacultura

  • Informació
  • Ubicació

Vine a conèixer com es duu a terme un projecte de permacultura en una comunitat que busca la resiliència i l'adaptació al canvi climàtic. Mitjançant l'estudi dels ecosistemes intentem millorar la nostra petjada ecològica i la del nostre voltant.

La Permacultura diu “tingues cura de la Terra, de les persones i reparteix feina i excedents”. Amb aquestes 3 ètiques i 12 principis, la permacultura proposa el disseny d’hàbitats humans que capten més energia de la que necessiten per a funcionar, millorant cada any l’eficiència dels ecosistemes i reduint la nostra petjada ecològica. Boscos d’aliments, hortes productives, depuració d’aigües amb plantes, recollida d’aigua de pluja, energies renovables, abelles, recuperació de fruiters antics catalans, ovelles, pollastres i gallines, oques, ponis i cavalls i molt més per aprendre i compartir.

 

Mas Les Vinyes és un projecte de resiliència i adaptació al canvi climàtic.

Observacions

No es poden portar animals de companyia. És possible venir a dinar si s'avisa amb antelació.

L'activitat té un cost de 5€ i inclou una infusió i un petit pica-pica. Aquesta activitat és organitzada per una cooperativa sense ànim de lucre.  El cost de l'activitat revertirà en el mateix projecte.

 

Compartir: