Fes-te voluntari del Cinquè Llac i aprèn la tècnica de pedra seca!

  • Informació
  • Ubicació

Us esperem i us ensenyarem l’art de pujar paret de pedra seca. És un treball dur, de pedra a pedra, però el resultat final és molt més que la suma de les pedres, el resultat és extraordinari. Vacances de voluntariat pujant paret de pedra seca. T’uneixes a la colla?

La ruta de senderisme del Cinquè Llac està envoltada de quilòmetres de paret de pedra seca, algunes marquen el camí i d’altres, els límits de les propietats dels camps. Totes formen part del nostre patrimoni, patrimoni que el Cinquè Llac té per objectiu recuperar i reconstruir amb la tècnica ancestral, de manera que s’integri totalment en el paisatge.Estem buscant voluntaris per ajudar-nos a mantenir aquestes parets de pedra seca, ja que no només són un component estètic clau del nostre paisatge, sinó que també proporcionen importants microhàbitats per a una gran varietat de plantes i insectes.

La jornada laboral serà de 9:00 a 17:00 hores amb un descans per dinar. Hi haurà dos professors que us ensenyaran a encaixar bé les pedres. A partir de les 18:00 se us preparan sortides per conèixer els nostres espais naturals, museus i els productors locals.

Els dies de treball són una gran oportunitat per conèixer gent nova d’una manera més interactiva. Sens dubte són una bona forma de connectar amb el territori. Al final de la setmana haureu fet molt bona feina, molts bons amics, haureu après la tècnica de pujar paret i haureu contribuït a mantenir aquest patrimoni.

Us esperem i us ensenyarem l’art de pujar paret de pedra seca. És un treball dur, de pedra a pedra, però el resultat final és molt més que la suma de les pedres, el resultat és extraordinari.

Vacances de voluntariat pujant paret de pedra seca, el voluntariat més esperat i desitjat! T’uneixes a la colla?

Observacions

Més informació a www.elcinquellac.com/fes-te-voluntari/

T'hi pots apuntar tots els dies o bé escollir aquells que et vagin bé.

Compartir: