23/03/2018

La Setmana de la Natura formarà part de la Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible

Compartir:

La European Sustainable Development Week (ESDW) és una iniciativa europea que té per objectiu estimular i fer visibles les activitats, els projectes i els esdeveniments que promouen el desenvolupament sostenible arreu d’Europa.

L’edició d’enguany de l’ESDW tindrà lloc del 30 de maig al 5 de juny.

L’ESDW està oberta a la participació d’una gran varietat d’organitzacions: governs, centres de recerca, centres educatius, museus, empreses, associacions i altres entitats del món civil, així com al conjunt de la ciutadania. Tots ells hi poden participar presentant iniciatives (conferències, exposicions, projectes educatius, etc.) que estiguin relacionats amb algun dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de NNUU.

Com es poden inscriure les activitats?

Les activitats es poden inscriure a través del seu web. Ara mateix hi han registrades 309 iniciatives en 14 països arreu d’Europa. Participa-hi i fes visible la teva activitat a Europa!