25/05/2018

Comença la Setmana de la Natura 2018!

Compartir:

A hores d’ara ja hem sumat més de 35 organitzadors més que l’any passat i ara mateix a la web hi ha 356 activitats (vers les 327 del 2017), i els números segueixen creixent!

La Setmana de la Natura arrenca amb més de 350 activitats a Catalunya!

  • La Setmana de la Natura compta amb la implicació de més de 220 organitzacions diverses.
  • De les 350 activitats, a la província de Barcelona s’organitzen 163 activitats, 61 a la província de Girona, 49 a Lleida i 77 a Tarragona.
  • L’objectiu de la Setmana és afavorir que la gent conegui la Natura, que hi connecti, que la visqui i que s’emocioni, per prendre consciència de la necessitat de tenir-ne cura.

Volem aprofitar aquestes hores prèvies per fer un profund agraïment a totes les persones i entitats que heu treballat per organitzar activitats per la Setmana de la Natura 2018. Han estat dies intensos a la oficina de la XCT-XVAC enviant-vos polseres, validant activitats i donant-vos el suport que necessitàveu, feina que no té sentit sense les vostres ganes de participar d’aquest projecte.

 

Recordeu, es premia la participació: un concurs i un sorteig.

El Concurs de fotografia #setmananatura premiarà aquelles imatges que mostren les activitats que es realitzen durant la Setmana. El guanyador serà premiat amb una sortida naturalista!

D’altra banda, les escoles que col·laborin amb algun acte i enviïn les seves imatges amb la polsera, participaran en el sorteig d’un taller de natura amb una entitat ambiental. Podeu consultar més informació sobre el sorteig del taller.

 

PREMSA: consulteu la nota de premsa Inici de Setmana de la Natura 2018 clicant aquí.