06/06/2018

La Setmana de la Natura ja ha finalitzat. Gràcies a tothom per haver participat!

Compartir:

Des de l’equip tècnic de la Setmana de la Natura, de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya i de la Xarxa de Custòdia del Territori volem agrair la implicació de tots els organitzadors i organitzadores així com la implicació de la ciutadania.

Tanquem la Setmana de la Natura amb un any més de rècord! S’han organitzat 407 activitats gràcies a la implicació de 248 organitzacions. De les 407 activitats, 167 activitats s’han organitzat a la província de Barcelona, 74 a la província de Girona, 81 a Lleida i 85 a Tarragona. Podeu trobar la nota de premsa de tancament clicant aquí.

De nou volem destacar l’ajut dels nostres padrins, el seu interès i el seu esforç. Gràcies a l’Albert Bosch, als Amics de les Arts, a la Pilarín Bayés, a l’Ada Parellada i al Francesc Mauri.

També volem destacar la implicació dels Centres de Documentació dels Parcs Naturals i les Biblioteques públiques catalanes. Gràcies per fer gran aquesta petita setmana. També, per descomptat, donar un cop més les gràcies al Cos d’Agents Rurals de Catalunya per la seva gran aportació a aquesta campanya ambiental.

Però sobretot volem destacar la implicació de les entitats ambientals catalanes. Aquelles que des del voluntariat es deixen la pell dia rere dia perquè aquest món sigui, ambientalment, un món millor. L’esforç de la Setmana de la Natura té sentit gràcies a això, que serveixi com a homenatge per a la feina que realitzeu durant tot l’any.

Molta salut, molta natura i fins l’any que ve!