Visita guiada a la Fundació MONA

  • Informació
  • Ubicació

Vine a conèixer personalment als nostres ximpanzés i macacos rescatats i les seves històries particulars i a aprendre quines són les característiques d'aquestes espècies, els seus costums, com es desenvolupa el seu dia a MONA i la seva situació actual en la naturalesa.

Al nostre Centre de Rehabilitació es recuperen del maltractament ximpanzés i macacos que han estat artistes de circ, de televisió, models de publicitat o fins i tot mascotes. Un maltractament invisible fins fa poc en la nostra societat. Molts han viscut llargs anys en absoluta solitud i terribles condicions, però el nostre centre de rehabilitació proporciona una excel·lent llar a aquests primats rescatats, on es recuperen vivint en família amb els seus congèneres, en un entorn natural. MONA els ofereix aquesta segona oportunitat que tant es mereixen de tenir una vida més digna i lliure de patiment.

Treballem per ensenyar la nostra feina al públic perquè sabem que els problemes als quals s’enfronten aquestes espècies (extinció, tràfic il·legal, maltractament en nom de la indústria de l’entreteniment…) es poden solucionar mitjançant la sensibilització sobre la necessitat de protegir la natura i als nostres parents evolutius més propers.

 

Observacions

L'activitat és gratuïta però l'aforament és limitat. És necessari trucar amb antelació al 972 477 618 o escriure a visit@fundaciomona.org per fer la reserva.

Compartir: