Cerdanya Happy Walking

  • Informació
  • Ubicació

És un Festival dedicat al Senderisme, que és durà a terme els dies 9, 10 i 11 de juny a Cerdanya. Durant aquests dies podreu participar de 6 excursions guiades per la Cerdanya i en acabar fer un tastet de productes de la comarca. A més també gaudireu en directe de la música tradicional del Pirineu.

Cerdanya Happy Walking
El Festival del Senderisme

A la Cerdanya, a més d’un territori únic, els senderistes hi trobareu una xarxa de camins molt extensa i un clima agradable per caminar.

Durant els dies 9, 10 i 11 de juny, celebrarem el Cerdanya Happy Walking, un Festival del Senderisme on podreu escollir entre sis rutes guiades. Estanys d’alta muntanya, prats subalpins, boscos ufanosos, esglésies romàniques i la serra del Cadí seran alguns dels paisatges bucòlics que us acompanyaran. Destaquen una excursió a la Tossa d’Alp per veure la posta de sol a més de 2.500 metres i una tranquil·la passejada per les esglésies del municipi de Fontanals de Cerdanya, a més de concerts i espectacles d’altura. A més, un itinerari serà apte per a persones amb mobilitat reduïda.

Totes les caminades acaben amb un tastet final. Una manera immillorable de recuperar-se de l’esforç i de degustar productes locals com carn ecològica, formatges, iogurts, mels, melmelades, embotits o cerveses artesanes.

Les excursions tenen un cost de 12€ (adults) i 6€ (menors de 16anys) i inclouen el guiatge, un “happy kit” per l’excursionista i el tastet de productes de Cerdanya un cop acabada l’excursió.

Aquesta iniciativa neix de la taula de treball de Camins de Cerdanya i compta amb el suport de Turisme Cerdanya, el Consell Comarcal de la Cerdanya i el patrocini del Patronat de Turisme Costa Brava – Pirineu de Girona.

Per a inscripcions adreceu-vos al web: www.cerdanyahappywalking.cat

Posa’t les botes i vine a caminar amb nosaltres!!!

Organitzador: Patronat Comarcal de Turisme de la Cerdanya

Contacte: Tel. 972 140 665 | Web: www.cerdanyahappywalking.cat

Compartir: