Fem de pagesos per un dia!

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

4ª jornada de formació a la natura del Departament de Territori i Sostenibilitat

L’acció s’incorpora en la línia de col·laboració de Fundesplai amb la Cooperativa Central Parc i la Fundació Desos de Sant Boi de Llobregat. En el marc d’aquest acord, Fundesplai promou la difusió del seu projecte amb intervenció de les escoles en les seves finques, actuacions amb empreses per donar a conèixer el projecte, i altres col·laboracions en les que Fundesplai pot ajudar a incrementar la visibilitat del projecte amb accions i intervencions directes de diferents col·lectius.

La Fundació DESOS promou la recuperació de finques abandonades, que transforma de nou en finques agrícoles orientades a la producció, i sempre amb conreu ecològic i de varietats tradicionals. I amb la Cooperativa Central Parc, que es dedica a la comercialització dels productes de les finques, es promou el consum de proximitat i la distribució a cooperatives de consum.

El projecte de la Fundació DESOs integra a més persones en risc d’exclusió social que són contractades per treballar a la finca agrícola.

Observacions

Aquesta activitat forma part d'un programa intern de foment de la formació a la natura per als treballadors del Departament de Territori i Sostenibilitat i el Departament de Justícia. Gràcies a aquest programa es duran a terme 4 activitats, en col·laboració amb 4 entitats ambientals de Catalunya.

Compartir: