Visita al Fruiterar de Salvaguarda del Centre de Conservació de Plantes Cultivades de Can Jordà

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

Per iniciativa de la xarxa social de cultiu de Flora Catalana (Telegram), el pròxim dissabte dia 1 de juny Flora Catalana, juntament amb el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, organitzen una interessant activitat, oberta a tothom, al Fruiterar de varietats tradicionals del Centre de Conservació de Plantes Cultivades (CCPC) de Can Jordà (Santa Pau), pertanyent al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Es farà una visita guiada, que inclourà una xerrada sobre el cultiu i la gestió ecològica de la plantació. Serà conduïda per Kilian Sampol (enginyer agrícola i encarregat del CCPC).

Es preveu la constitució d’un grup de persones que visitarà la fruitereda de 9:30 a 11:30 h. En cas que les inscripcions a aquesta activitat superin les 20 persones, s’habilitarà un segon grup de 11:30 h a 13:30 h. Les primeres 20 persones quedaran directament inscrites al primer grup, en cas d’habilitar-se el segon grup les persones que en formin part seran avisades perquè vinguin a les 11:30 h.

Amb bibliotec mòbil amb documents de flora recomanats pel Centre de Documentació del Parc, i lot de publicacions per tots els assistents.

Observacions

ATENCIÓ: Aparcaments limitats. Recordeu que es tracta d'un Parc Natural. A l'aparcament hi caben uns 10 cotxes com a màxim (no hi ha més lloc per aparcar).