Ruta inclusiva: Emboscada, un viatge pels sentits

  • Informació
  • Ubicació

Teatre, educació ambiental, història i cultura al bell mig del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Els espais naturals són el millor escenari per integrar natura, cultura i història mitjançant l’expressió artística i el llenguatge simbòlic del teatre. Aquest itinerari inclusiu es fa a l’itinerari adaptat de la Casa Nova de l’Obac a l’Obac Vell.

‘Emboscada, un viatge pels cinc sentits’, té com a protagonistes el bandoler Capablanca i l’Ermesinda, la pubilla del mas dels Ubach. Una emboscada, una relació tortuosa, un robatori i un mas enrunat ens traslladen a l’època dels bandits. A més, aquests personatges ens faran explorar els sentits a partir d’elements de l’indret. Una proposta d’integració amb l’entorn, tot treballant les sensacions.

Hi intervenen dos actors i un educador ambiental. Una proposta d’integració amb l’entorn, tot desenvolupant els cinc sentits. La participació és gratuïta, però cal fer-ne la reserva prèviament.

NOTA: Per a totes les rutes es pot sol·licitar prèviament el servei d’interpretació en llengua de signes catalana (LSC), audiodescripció, així com material de suport a la mobilitat (barres direccionals i joëlettes).

Més informació

Observacions

Places limitades. Cal reservar plaça mitjançant el següent formulari d'inscripció.

Caldrà portar calçat adequat per caminar i roba adequada a l'època de l'any.