Organitzadors: Biblioteques

Les biblioteques i els centres de documentació esdevenen un agent clau per implicar a la ciutadania en el coneixement i en la cura de la natura i el territori. La Setmana de la Natura és una oportunitat especial per donar a conèixer el fons documental ambiental de Catalunya i per apropar el medi natural a la ciutadania a través de la lectura.

Descarrega aquí el dossier informatiu per biblioteques.

A més, per aquesta 5a edició de la Setmana Natura, la temàtica central serà la pèrdua de biodiversitat al nostre territori: com podem passar a l’acció per frenar aquesta situació?

Teniu més informació sobre el tema central d’enguany en aquest enllaç.

Com podeu participar a la Setmana Natura?

●    Les biblioteques properes als parcs naturals poden fer activitats conjuntes! Es poden organitzar activitats entre centres de documentació especialitzats i biblioteques públiques, bibliobusos, arxius, etc. Promovem el treball en xarxa!

També podeu buscar la col·laboració amb les entitats ambientals properes als vostres centres.

●    Organitza una activitat, entre el 3 i l’11 d’octubre, relacionada amb la pèrdua de biodiversitat i puja-la a través del formulari web. Podràs penjar les activitats fins el dia 12 de setembre de 2020 (per tal de poder fer-vos arribar els braçalets i fer-ne difusió).

●    Convida el teu entorn a sumar-s’hi i a organitzar noves activitats: a les associacions de veïns, ajuntaments, associacions juvenils, escoles, empreses o entitats socials…

●    Ajuda’ns a difondre la Setmana! A l’apartat ‘difon la Setmana Natura’ de la web hi trobaràs recursos com el logo, el pòster o alguns banners perquè escolliu el que més us agradi.

●    Participa i promociona-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #setmananatura i #llegeixnatura, publicant les fotos de les vostres activitats!

Un cop entreu les activitats a la web i estiguin validades, us farem arribar els braçalets solidaris #setmananatura perquè regalar a tots els participants de les activitats!

Per qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres a través d’aquest correu: info@setmananatura.cat