Organitzadors: Associacions i fundacions

Aquest any volem posar especial èmfasi en la tasca diària que feu des de les entitats ambientals arreu del territori català, i promoure el coneixement entre la ciutadania de l’estat crític de la biodiversitat a Catalunya.

Volem incentivar que la societat passi a l’acció per la biodiversitat a través del voluntariat ambiental amb vosaltres. Per això el lema de la Setmana Natura 2020 serà:

PASSA A L’ACCIÓ PER LA BIODIVERSITAT! Amb les entitats ambientals.

Consulta aquí el dossier per entitats ambientals.

Del 3 a l’11 d’octubre, organitzeu una activitat per donar a conèixer la vostra tasca, què aporteu per evitar la pèrdua de biodiversitat o per implicar la ciutadania per la conservació de la natura a través del voluntariat ambiental: és una oportunitat per visibilitzar la vostra tasca diària!

Des de l’organització de la setmana utilitzarem diferents eines per donar a conèixer les vostres activitats i els projectes de la vostra entitat: xarxes socials, mitjans de comunicació, web, notícies, contacte amb diferents col·lectius, promoció de la setmana amb prescriptors i influencers, etc.

Tens dubtes? Escriu-nos a info@setmananatura.cat

Com es pot participar?

●    Organitza una activitat per conservar la natura i puja-la a través del formulari web. Pots fer-ho fins el 12 de setembre de 2020.

Implica a la societat per la conservació de la natura amb el voluntariat ambiental!

Altres activitats poden ser: sortides de descoberta, censos, plantades, dinars de d’aprofitament, debats, conferències, xerrades, tallers… Utilitzeu la creativitat per donar a conèixer les accions que realitza la vostra entitat per evitar la pèrdua de biodiversitat a Catalunya.

●    Convida el teu entorn a sumar-s’hi i a organitzar noves activitats: a les associacions de veïns i veïnes, ajuntaments, associacions juvenils, escoles, empreses o entitats socials…

●    Difon la Setmana Natura prèviament al vostre entorn, per donar-la a conèixer a tothom qui pugui estar interessat en organitzar una activitat o participar a les activitats (contacta amb mitjans locals, parlant amb coneguts, amb les entitats properes, etc.)

●    El dia de l’activitat, promociona-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #setmananatura, publicant les fotos de les vostres activitats!

Us farem arribar el braçalet solidari #setmananatura perquè ho repartiu entre els participants de les vostres activitats!

Durant la Setmana, podeu seguir totes les activitats que es faran a través de les xarxes socials amb el hashtag #setmananatura. També podeu seguir-nos a Facebook, Twitter o Instagram al perfil @SetmanaNatura.

Per qualsevol dubte o suggeriment, poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@setmananatura.cat i us informarem!