Visita guiada a la Pineda del Remolar i Exposició d’Orquídies

  • Informació
  • Ubicació

Jornada de descoberta per a tota la família. Visita guiada a la Pineda del Remolar, situada a l'Espai Natural del Remolar - Filipines (TM Viladecans).

La pineda litoral del Remolar és un paisatge molt singular format per pins pinyers sobre dunes, un hàbitat d’interès de conservació a nivell europeu. Després d’haver estat més de 40 anys ocupada per un càmping ara es troba en procés de recuperació. La varietat d’orquídies i fongs ja comença a ser notable. Es poden observar petits ocells forestals com les mallerengues, el raspinell o el xot i a les zones més tranquil·les es refugien alguns astors i aligots que passen l’hivern al Delta. És un hàbitat amb un substrat sorrenc molt delicat, especialment en la part coberta de molses o líquens, i per això no es permet l’accés lliure.

Si vols conèixer aquest espai natural del litoral de Viladecans, participa en una de les visites guiades gratuïtes que es fan els diumenges, passeja per l’espai i visita l’exposició d’orquídies. La pineda del Remolar estarà oberta al públic de 11.30 h a 13.30 h.

Punt de trobada: Punt d’informació del Remolar-Filipines (des de l’aparcament, cal caminar 1,5 km aprox.)

Activitat organitzada per l’Ajuntament de Viladecans i el Consorci per a la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat. 

Compartir: