Setmana de la mobilitat sostenible

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

Promoure formes de mobilitat sostenible en l'accés a l'escola com caminar, pedalar, utilitzar transport públic o compartir cotxe.

Es tracta d’una activitat organitzada conjuntament amb l’Escola Maria Immaculada i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tremp.

La nostra escola participa en el “joc de la serp”. Es tracta d’una campanya europea, eficaç i divertida, dirigida a estudiants de primària, que promou formes de mobilitat sostenible en l’accés a l’escola com caminar, pedalar, utilitzar transport públic o compartir cotxe.

Durant les setmanes que dura la campanya, cada alumne/a que acudeixi a l’escola de manera sostenible rebrà un punt. Viatjar a peu, en bicicleta, en transport públic o en cotxe compartit són considerats sostenibles. Tots els punts es van acumulant a la gran serp que hi ha exposada a l’escola. L’objectiu l’aconseguirem quan tota la serp estigui coberta de punts.

Observacions

A més a més, el dia 5 de juny, el dia mundial del medi ambient, aprofitarem per celebrar el dia del residu 0. Aquesta activitat té com a objectiu conscienciar a tota la comunitat educativa de la importància de generar el mínim possible de residus.
Aquell dia la consigna serà no generar cap tipus de residu no orgànic. Per tal de valorar l'impacte de l'acció a nivell de centre es farà una foto de les papereres el dia d'abans i en acabar la jornada per poder comparar l'abans i el després.

Compartir: