Mostra de vehicles d’extinció d’incendis per conèixer les ADF

  • Informació
  • Ubicació

Concentració lúdica i exhibició de vehicles d'extinció d'incendis forestals, mostra del que són i què fan les Agrupacions de Defensa Forestal ADF. Activitats lúdiques per als més petits, presentació del vídeo de la història de les ADF. Servei de bar per esmorzar a preus populars.

Més d’un centenar de vehicles d’extinció d’incendis forestals es concentraran a la Rambla de la Girada per ser exhibits. El públic general els podran veure i pujar a dins si ho desitgen. Hi haurà una barbacoa per fer esmorzars a la mateixa rambla i una carpa on els més petits podran fer manualitats i pràctiques amb proves d’extinció d’incendis (punteria amb aigua, vestir-se amb equipació de protecció, conte infantil de les ADF, etc…)

També es farà la projecció del vídeo de la història de les ADF en commemoració del 30è aniversari de la creació de les primeres ADF a Catalunya. I tots aquells que ja són voluntaris de les ADF podran instal·lar-se i registrar en el seu telèfon mòbil l’aplicatiu de gestió i coordinació de d’emergències . També hi haurà plafons explicatius i voluntaris que explicaran que són i que fan les Agrupacions de Defensa Forestal ADF.

Compartir: