Acte “Sèlvans 2018 – Boscos, urgència i oportunitats”

  • Informació
  • Ubicació

Associació Sèlvans presentem els resultats de 10+1 anys de desplegament del treball en favor de la conservació i custòdia del "nucli antic" dels nostres boscos, i fem una crida a la implicació massiva de la societat en un projecte tan apassionant, com necessari, com urgent.

Sèlvans, nascut l’any 2007 com a programa de preservació dels boscos més madurs, el que es podria considerar el “nucli antic” dels boscos, ens presentem en públic després d’haver adquirit personalitat jurídica pròpia esdevenint “associació” l’any 2017 (www.selvans.ong ).

En aquest acte presentem els resultats de 10+1 anys de desplegament de Sèlvans, així com els reptes i les oportunitats presents i futures. Al final de l’acte es llegirà el “Manifest per la protecció dels boscos més madurs de Catalunya“.

Sobretot, volem fer una crida a la implicació de la societat civil, el teixit empresarial i l’administració pública, en un projecte tan apassionant, com necessari, com urgent:

  • a les empreses, les animem a desplegar la seva RSC a través d’un projecte ambiental transversal que treballa 4 línies d’acció: la CONSERVACIÓ, la SALUT, laFORMACIÓ I SENSIBILITZACIÓ, i la RECERCA CIENTÍFICA, i que els ofereix una forma innovadora de treballar la compensació de la seva ocupació del sòl, com a primer indicador oficial del seu impacte sobre la biodiversitat.
  • a les persones, a esdevenir “Agent Sèlvans” i sumar-se a les persones protectores dels boscos més vells, i darreres selves verges, i reconnectar-se amb la natura també a través dels “banys de bosc Sèlvans”.

Salut i boscos!

Observacions

Places limitades. Us preguem que confirmeu l’assistència a secretaria@selvans.ong

Compartir: