Sortida ornitologia als aiguamolls del Delta de l’Ebre

  • Informació
  • Ubicació

Sortida per conèixer els ocells aquàtics dels arrossars, llacunes, maresmes salobroses, matollars salins, platges i sorrals costaners. A càrrec de Mònica Vila i Abraham Mas, ornitòlegs.

Aquesta sortida té com a objectiu donar a conèixer un dels ecosistemes amb més biodiversitat i a la vegada més amenaçats del nostre patrimoni natural, els aiguamolls. Més concretament coneixerem un dels grups faunístics més rellevants dels aiguamolls del Delta de l’Ebre, els ocells.

Per tal de identificar les adaptacions que presenten els ocells aquàtics, s’explicarà in situ les característiques dels diferents ambients que constitueixen aquest Parc natural. Aprendrem a reconèixer com els ocells es distribueixen en el temps i l’espai per tal de poder establir-se en els diferents hàbitats que trobem als aiguamolls.

 

Observacions

Sortida de tot el dia dirigida a famílies, naturalistes i tothom interessat en conèixer, conservar i estimar el nostre patrimoni natural. Cal inscripció prèvia. Es recomana portar força aigua, menjar, protecció solar, gorra, i molt important, curiositat i moltes ganes d'aprendre.

Compartir: