Respir Familiar a la Natura

  • Informació
  • Ubicació

Tres dies per gaudir de la natura per als teus fills, o en família. Amb activitats lúdiques on a través de la diversió treballem la gestió emocional personal, sempre a través d'animals i plantes: rutes sensorials al bosc, jardins sensorials, animals de pagès, cavalls... tallers personalitzats on ens divertim i creixem com a persones, deixant que la natura ens cuidi!

Pensada per a tots els públics, us oferim monitoratge les 24h si voleu portar als vostres fills i filles a passar un cap de setmana diferent, on fer nous amics i créixer en autonomia emocional.
Estem especialitzats en l’atenció a persones amb diversitat funcional, per a tots els perfils d’autonomia plena, o amb discapacitat intel·lectual o física.
A través dels cavalls, de les cabres, les ovelles, les gallines, els ponis, els porquets, les oques, els conills….disfrutarem d’un espai de natura on descobrirem nous espais per a nosaltres i per a les nostres emocions.

A través dels boscos de l’Auró, màgics i plens de misteris i rutes sensorials, aprendrem a escoltar la natura i a escoltar-nos a nosaltres dins d’ella, com a part que en formem.

La diversió i la natura t’esperen en un cap de setmana màgic i diferent, per a tu o per a la família sencera…vens?

Observacions

Podeu venir l'estona, o dia que us vingui de gust, no cal participar dels tres dies.

Preparat dins l'accessibilitat universal, Auró Natura treballa la inclusió social per a la convivència normalitzada de tots els públics. Treballem amb ràtios de 3 nens/es per monitor/a, en espais totalment accessibles, sense barreres ni físiques, ni psicològiques ni emocionals. Amb monitors les 24h.

Compartir: