Minicurs de fotografia naturalista (Fauna) – sessió pràctica

  • Informació
  • Ubicació

S’explicaran els procediments i les tècniques especials per poder fotografiar amb qualitat animals de grandària mitjana o gran que estiguin situats a massa distància per poder-los captar amb objectius normals

Sortida pràctica, a càrrec del fotògraf naturalista Pedro Rubio. Segona sessió del Minicurs, precedida de la sessió teòrica a càrrec del fotògraf naturalista Albert Masó.

Minicurs d’introducció a la fotografia naturalista de fauna salvatge. S’explicaran els procediments i les tècniques especials per poder fotografiar amb qualitat animals de grandària mitjana o gran que estiguin situats a massa distància per poder-los captar amb objectius normals. També es donaran nocions sobre quin és l’equipament més adequat i les modalitats més escaients en cada cas: a l’aguait i per seguiment (phototrekking). Així mateix, s’ensenyarà a fotografiar tant a llargues distàncies com per sota de la distància mínima.

Tot plegat estarà enfocat d’una manera pràctica perquè els participants puguin exercitar-ho al camp en diferents situacions!

Observacions

És recomanable haver assistit a la sessió teòrica, que tindrà lloc el dissabte 27 de maig, de 10 a 13 h. al Centre Cultural La Roca. Carrer Lope de Vega, 4 de La Roca del Vallès.

Activitat gratuïta dirigida per l'Escola de Natura del Corredor

Compartir: