Minyons Escoltes i Guies Tarragona

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

Les unitats dels diferents agrupaments de la demarcació de Tarragona faran unes dinàmiques i activitats relacionades amb la Setmana de la Natura, en el marc del Canvi Global.

Aquesta activitat consisteix en diferents dinàmiques, una per cada unitat (grups d’edat en els quals ens organitzem). Els caps d’aquestes seran els responsables de l’activitat, tot seguint les dinàmiques creades per la comissió de la Setmana de la Natura.

Activitats:

C/LL: d’on ve el que mengem? –> taller per aprendre d’on venen els aliments que consumim. També es farà una mica de xerrada sobre l’aprofitament dels aliments. Per acabar, cada infant plantarà en una torreta petita una llavor i l’haurà de cuidar a casa.

L/D: faran una introducció als polinitzadors i la seva importancia en la natura, per què estan disminuint i com ajudar a evitar que això passi. Després construiran diferents hotels d’insectes i els col·locaran en vorals de camins o ambients naturals. També en podran fer un seguiment les setmanes següents.

R/NG: Faran una sèrie de dinàmiques i jocs per aprendre a entendre la orografia del paisatge i com orientar-se.

P/C: Art i natura. Faran un taller sobre com es relaciona l’art i la natura per mostrar altres maneres de veure la natura.

TRUCS: faran un joc d’enigmes sobre com tornar a casa, a través d’un mapa i unes eines que hauran d’anar aconseguint.

Observacions

Per més informació consultar la infografia, l'espai web o la comissió.

Aquesta activitat està dirigida als membres dels agrupaments.

Compartir: