Regals de la natura

  • Informació
  • Ubicació

Sortida de plantes silvestres, usos i propietats medicinals.

Sortida didàctica per a totes aquelles persones interessades en aprofitar els recursos que ens ofereix la natura i recuperar-ne els coneixements dels nostres avantpassats sense oblidar la part científica.

Us ensenyarem a trobar, distingir i aprofitar les plantes silvestres que creixen al nostre entorn; conèixer les seves propietats: medicinals, tintòries, culinàries… i com gaudir dels dons silvestres i autòctons sense malmetre el territori que ens acull.

 

Estem tornant a la Natura, però les bones intencions sovint no són suficients. Per exemple pel que fa a l’alimentació i l’ús de plantes medicinals, sovint caiem en l’error de preferir allò exòtic per sobre del què creix a casa nostra.

Això comporta molts problemes a nivell ecològic i social. Mentrestant, ignorem els dons naturals que ens envolten en el nostre entorn més directe. Volem ajudar-te a canviar-ho!

T’explicarem com pots aprofitar les plantes autòctones per menjar, tenyir, fabricar estris, mantenir la salut… Tot això mentre passegem per un espai d’alt valor ecològic i amb una gran biodiversitat. Reserva la teva plaça!

Observacions

Places limitades. Inscripció prèvia. 15€.

Compartir: