Presentació de Flora Catalana al Parc de la Serralada Litoral

  • Informació
  • Ubicació

Des del Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral hem organitzat el dissabte 1 de juny una jornada botànica amb l'entitat Flora Catalana i la col·laboració del Museu Arxiu de Vilassar de Dalt.

Flora Catalana és una associació, sense ànim de lucre, que organitza el treball voluntari de persones que estimen la natura amb la finalitat de transmetre i recollir informació de caire botànic i etnobotànic. Actualment, Flora Catalana es troba constituïda per diversos grups locals, entre els quals hi ha el del Maresme i el del Vallés. I són les vessants Maresmenques i Vallesanes les que formen el nostre Parc.

Sabedors de que molts dels nostres usuaris tenen un interès cada vegada mes gran vers la flora, des del Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral conjuntament amb Flora Catalana i el Museu Arxiu de Vilassar de Dalt, hem organitzat una jornada, el dissabte 1 de juny, que constarà de les següents activitats:

10:00 a 10:15 Presentació de l’associació Flora Catalana, a càrrec de Francesc Caralt (president de Flora Catalana).
10:15 a 10:45 Ciència ciutadana i participativa en el Parc de la Serralada Litoral , una poderosa eina futura per conèixer la biodiversitat del nostre parc, a càrrec del responsable del Centre de Documentació del PSL
10:45 a 11:30 Introducció a la morfologia i terminologia botànica, a càrrec de Carme Buxalleu (Coordinadora del GL de Maresme de Flora Catalana).
11:35 a 13:00 Sortida de reconeixement botànic: Quina planta és aquesta?, a càrrec de Carme Buxalleu (Coordinadora del GL de Maresme de Flora Catalana).

Observacions

Activitat per tota la família, no cal inscripció prèvia.

Es recomana venir amb roba i calçat còmode. Així com gorra, aigua i llibreta de camp per la sortida naturalista.

Per mes informació: p.slitoral.cdp@diba.cat

Compartir: