LA FESTA DEL MAR

  • Informació
  • Ubicació

La Festa del Mar pretén afavorir el contacte de la ciutadania amb aquest espai i posar en valor el mar i la platja de Badalona amb tallers, snorkel, activitats, etc.

El diumenge 9 de juny, La Festa del Mar obre la temporada de platja plena d’activitats i propostes adreçades al públic familiar amb l’objectiu de conèixer millor el mar i la platja

Se celebrarà al tram del Passeig Marítim de la platja del Pont del Petroli i està organitzada per l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat i patrocinada per les guinguetes de la platja.
El motiu central de la Festa del Mar és afavorir el contacte de la ciutadania amb aquest espai natural i lúdic de Badalona des de múltiples perspectives.

A partir de les 10:00 h començaran les activitats al tram del Passeig Marítim de la platja del Pont del Petroli amb la participació d’institucions, entitats i associacions de Badalona relacionades amb el mar que ens portaran un gran nombre d’activitats adreçades al públic familiar. Es podran conèixer molts aspectes dels ecosistemes marins del nostre litoral, els taurons, les meduses, el plàncton, fer batejos de pàdel, conèixer el windsurf, fer snorkelling per descobrir el fons marí del pont del petroli i fer cordes com es feien antigament a Badalona entre moltes altres activitats. Enguany, a la Festa del Mar, hi destaca la vessant artística i, sobretot, els més petits i el públic familiar, podran gaudir de nombrosos tallers de creativitat relacionats amb el món marí, com ara el taller de gyotaku, el taller visc al mar o el taller i volada d’estels, taller pinta el teu peix i deixar-se maquillar amb motius marins.

El litoral de Badalona constitueix un patrimoni natural que va molt més enllà de la platja i la tovallola i, La Festa del Mar, que se celebra just davant d’una de les icones de la ciutat; el Pont del Petroli, és una manera d’apropar i donar a conèixer les infinites possibilitats que tenen el mar i la platja de Badalona com espai natural i de lleure.4

Compartir: