Jornada de voluntariat “Fem accesible la natura a persones amb discapacitat”

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

L'ajuntament de la Granja d'Escarp, els voluntaris de la Caixa i l'associació Aremi de Lleida de paràlisi cerebral organitzem una sortida per a persones amb discapacitat a la passsera de fusta de l'Aiguabarreig Segre-Cinca. Els voluntaris ajudaran a que tots puguin gaudir de la natura.

La Jornada de voluntariat “Fem accessible la natura a persones amb discapacitat” serà organitzada de la següent manera. L’Associació de Voluntaris de “la Caixa”, Delegació de LLeida, VOLCALL, acompanyaran en un autocar adapatat, a persones de AREMI amb paràlisi cerebral i altres discapacitats similars.

A peu de la zona natural a visitar, La “Passera de fusta” del Parc del Aiguabarreig Segre-Cinca de la Granja d’Escarp, estaran esperant mes Voluntaris Caixa, juntament amb els Voluntaris de la població i del Ajuntament, que hauran preparat l’arribada de l’autocar, la visita i activitats de la jornada. Aquesta constarà en acompanyar-los per grups petits durant el recorregut de la passera de fusta, que està adaptada per a cadires de rodes, i que s’endinsa al bosc de ribera.

Acabada la visita guida es farà una demostració de tècnica de pesca i, dins de les possibilitats, provarem una mica de pràctica. Amb aquesta jornada volem donar importància al fet de que tots tenim dret a disfrutar dels entorns naturals i per tant prendre conciència de la importància de l’accessibilitat i adaptabilitat als espais.

Compartir: