Festa del Riu

  • Informació
  • Ubicació

La Festa del Riu, com a Festa de la Cultura i l’Economia Transformadora, vol donar vida al Cardener, contribuint a la recuperació d’aquest espai com un espai relacional de la ciutat. Ho fa a partir de l'oferta cultural i educativa , i de la mostra de l'economia social i solidària del Bages.

La Festa del Riu vol ser la demostració que l’Economia Social i Solidària del Bages ja és una realitat, i que està present en tots els sectors productius i reproductius. I com que existeix, és una bona opció (la millor!) per cada una de les nostres decisions del dia a dia.

La Festa del riu vol mostrar que ja és possible anar incorporant l’Economia Social i Solidària en tots els àmbits de la nostra vida!

La Festa del Riu, vol donar visibilitat i promocionar les alternatives econòmiques de proximitat, i amb un impacte global positiu. Alternatives econòmiques cada cop més fortes i consolidades, tot i que per algunes persones encara són desconegudes, i que poden oferir-nos solucions per crear i reforçar una economia que posa les persones al centre.

A la Festa del Riu, es podran conèixer entitats de cooperació nord-sud, entitats locals enfocades a les persones, cooperatives i altres empreses d’economia social de tots els sectors, projectes d’agricultura sostenible, projectes en el camp del tèxtil responsable, artesans i artesanes, associacions de persones nouvingudes, i delícies gastronòmiques del territori.

La Festa del Riu compta amb una programació cultural i artística potent, en la línia de la cultura crítica i amb una aposta per la transformació social.

Compartir: