Termòmetres de residus

  • Informació
  • Ubicació

AtencióAquesta activitat no està oberta al públic

Amb motiu de la Setmana de la Natura, compararem, mitjançant tres termòmetres, la freqüència d'ús dels diversos tipus d'envasos que usen els alumnes per dur l'esmorzar; paper de plata, envasos no reutilitzables i envasos reutilitzables. La recollida es fara al llarg d'una setmana (29 maig a 5 juny).

Amb motiu de la Setmana de la Natura, compararem, mitjançant tres termòmetres, la freqüència d’ús dels diversos tipus d’envasos que usen els alumnes per dur l’esmorzar; paper de plata, envasos no reutilitzables i envasos reutilitzables. Es reculliran els envasos del llarg d’una setmana (29 maig a 5 de juny).

Els termòmetres permetran copsar de manera molt visual quin dels termòmetres puja més ràpidament i fer-se una idea general dels propis hàbits i dels del conjunt de companys.

Al final es farà un recompte amb tots els envasos recollits, se n’analitzaran els resultats, es quantificarà/valorarà l’impacte generat en la producció dels envasos no reutilitzables (paper de plata, plàstics…) i se’n trauran conclusions per tal de fomentar la consciència de la REUTILITZACIÓ.

Compartir: