Netegem el Ter!

  • Informació
  • Ubicació

Descens amb caiac pel riu Ter, amb la finalitat de recollir escombraries que s'acumulen al transcurs del riu, entre les localitats de Colomers a Verges.

Convidem a la gent que vulgui a fer un descens amb caiac pel Tram 1 (Tram que va de Colomers a Verges, de 7,5Km) amb la finalitat de fer una recollida de les escombraries que es poden acumular al riu. La gent que estigui interessada a fer aquesta activitat, haurà d’enviar un mail a: info@kayakdelter.com,  indicant el número de participants i un nom.

Com funciona?

Un cop arriba la gent al  punt de trobada, s’equipa amb les armilles i es fa una classe d’iniciació i seguretat al riu. Tot seguit, es fa el repartiment de bosses per a la recollida, i cap al riu. L’activitat es farà amb un monitor que tancarà el grup i un cop arribat al punt final, es recollirà tot el material i es classificarà la brossa per al seu reciclatge corresponent. per últim, es retornarà a la gent al punt base, on hi ha els cotxes.

Cada participant haurà d’anar equipat amb: samarreta, vestit de bany, calçat tancat que es pugui mullar, gorra i GUANTS (per recollir escombraries). Es recomana dur una muda de recanvi, aigua i crema solar (a poder ser biodegradable).

Observacions

Inscripció mínima per a dues persones, no tenim caiacs individuals.

És imprescindible saber nedar.

Activitat gratuïta.

Compartir: