Netegem el Montseny!

  • Informació
  • Ubicació

Recollida de residus, classificació i valoració, a Santa Fe Els agrupaments escoltes Sant Esteve de Granollers i Bernat Perpunter de Santa Ma de Palautordera i la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny, hem organitzat una jornada de neteja al Parc, el dissabte 26 de maig. Apunteu-vos!

En el marc de la Setmana de la Natura d’enguany, l’agrupament escolta Sant Esteve de Granollers i l’agrupament escolta i guia Bernat Perpunter de Santa Ma de Palautordera, amb el suport de la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny, hem organitzat una jornada de voluntariat ambiental per a netejar el Montseny, pel proper dissabte 26 de maig. La dedicarem a recollir tota mena de residus, dels que queden dispersos a diferents indrets de la vall de Santa Fe, com a conseqüència de les actituds incíviques d’alguns visitants del Parc, que encara no són conscients de les conseqüències ambientals del seu capteniment.

És obligació de les autoritats ambientals del Parc transmetre, a través d’una tasca pedagògica i de la informació ambiental, els valors d’aquest espai, suposadament protegit, a totes les persones que visiten el Parc.

Per tot això, el dissabte dia 26 maig sortirem a fer la nostra contribució com entitats involucrades en la conservació i el futur d’aquest espai natural.

Podeu afegir-vos a la sortida, apuntant-vos al formulari que trobareu en la nostra pàgina web <www.salvaguardamontseny.cat>, per a reservar plaça en els autocars que organitzarem per a l’esdeveniment  (data límit 23 de maig).

Us convidem a participar-hi! Feu-nos costat!

Compartir: