Coneix el Gaig blau fent una ruta en bici pels Aiguamolls de l’Empordà

  • Informació
  • Ubicació

Veniu a gaudir en família d'un passeig en bicicleta per descobrir el Gaig blau de la mà d'una experta biòloga que ens explicarà tot i més del projecte que duu a terme al Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà amb col·laboració de l’APNAE. Farem una petita ruta en bici i gaudirem d'una sessió al Cortalet. CAL INSCRIPCIÓ.

Voleu seguir el rastre del Gaig blau en bici? Endesa us convida a gaudir d’una jornada ambiental al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà per tal de conèixer el projecte de reintroducció de l’espècie de la ma de la seva responsable, la biòloga Cristina Fernández Garcia. Farem una petita ruta en bicicleta per mirar de visualitzar els ocells i els nius on viuen. A mig camí farem una parada al Cortalet, on ens faran una breu sessió sobre la instal·lació de caixes niu, l’anellament, el seguiment via GPS i podrem plantejar totes les qüestions que se’ns acudeixen sobre aquesta au.

L’activitat és totalment gratuïta (inclou el lloguer de bicicleta, la guia i la sessió) però és imprescindible insciure’s prèviament. Per fer-ho, cal enviar un correu electrònic a comunicacioendesacatalunya@enel.com.

Places limitades. 

Observacions

L'activitat és totalment gratuïta (inclou el lloguer de bicicleta, la guia i la sessió) però necessita inscripció previa.

Heu d'indicar el nombre de persones i l'alçada per reservar  les bicis més apropiades. També podeu portar la vostra bicicleta si ho preferiu. Les bicis llogades, incorporen casc.

Tindrem alguns prismàtics per compartir, però si podeu portar-ne millor!

Important crema solar i aigua per hidratar-se.

Compartir: