Curs de gestió de fauna urbana i exòtica

  • Informació
  • Ubicació

Curs sobre Rescat de Fauna, en el qual tenim l'oportunitat de conèixer la gestió que es realitza amb la fauna urbana autòctona i exòtica, així com primers auxilis per a poder atendre un animal ferit abans que arribin els professionals habilitats per a tractar-lo.

PROGRAMA DEL CURS

Matí
1. Fauna urbana autòctona i exòtica: consideracions legals i problemàtica de la seva gestió i compatibilització, a càrrec de Manel Pomarol (2h)
2. Animals de companyia (deures i obligacions), Nuclis zoològics, comerç en botigues d’animals (tant de companyia com d’exòtics), tinença responsable, colònies de gats, a càrrec d’Ignasi Rodriguez (2h)

Tarda
3. Coneixements bàsics de primers auxilis sota la premissa de salvar una vida o limitar el sofriment dels animals silvestres fins a l’atenció mèdica veterinària especialitzada corresponent, a càrrec de Rafael Molina (4h)

4. Visita al centre de recuperació de fauna Torreferrussa en una altra data a determinar amb les persones participants i el propi docent.

 

Observacions

Docents: Manel Pomarol, Ignasi Rodríguez i Rafael Molina
Data: Dissabte 1 de juny, de 10 a 14h i de 16 a 20h
Durada: 8 hores (inclou descansos)
Lloc: Biblioteca Sagrada Família, especialitzada en ciència i medi ambient.

Nombre de places per curs: mínim 10 persones, màxim 20.
Donació mínima per curs i per persona de: 75€ (65€ latituds, persones que han participat en altres cursos de l'Associació Animal Latitude)
Per a realitzar la inscripció escriu-nos a info@animallatitude.org
Et facilitarem el Formulari d'Inscripció i t'indicarem com realitzar la donació per a confirmar la teva plaça.

Compartir: