12/07/2019

Ja tenim guanyadors del concurs de biblioteques i del sorteig d’escoles!

Compartir:

Acabada la 4a edició de la Setmana Natura, el jurat ha valorat totes les imatges rebudes que han participat al concurs d’imatges d’Instagram “Llegeix Natura“.

Fins a 80 són les activitats organitzades aquest any per biblioteques i centres de documentació per posar en valora la natura i la preservació del medi ambient: sortides naturalistes, exposicions del fons ambientals de la biblioteca, exposicions de fotografies, xerrades i conferències, conta-contes per infants, etc.

Finalment els resultats dels premis principals del concurs de biblioteques han estat:

1r premi. Rosana Andreu, que ha participat a una activitat de la Biblioteca de Cambrils.

La Rosana s’endurà un val per dos persones per passar una nit a l’espai en custòdia de l’Avenc de Tavertet. Aquest és un espai natural en custòdia únic a Catalunya, situat al Collsacabra, amb una vistes esplèndides de la vall del Pantà de Sau.

 

2n premi. Beatriz Garriz, que ha participat a una activitat de la Biblioteca d’Alella.

La Beatriz s’endurà un val per dos persones per a disfrutar de forma gratuïta d’una activitat del repertori d’experiències que ofereix la Fundació Emys.

 

3r premi. Carlos Garcia, que ha participat a una activitat de la Biblioteca 6 de Terrassa.

El Carlos rebrà un lot amb diferents productes de custòdia, per a disfrutar en el dia a dia. Els productes de custòdia han estat elaborats en finques privades amb acords de custòdia, és a dir, espais d’alt valor natural on es vetlla per la conservació de la natura a través de l’agricultura ecològica.
Els seus beneficis repercuteixen directament en projectes que estan relacionats amb una entitat ambiental dedicada a la custòdia agrària o la conservació de la natura.

I la resta de participants al concurs s’enduran un lot amb guies, plànols i llibres sobre els parcs naturals de Catalunya i el medi ambient.

Felicitats a tothom i gràcies per la vostra participació a les activitats que han organitzat les biblioteques per aquesta edició de la Setmana de la Natura!

El concurs Llegeix Natura s’ha organitzat en el marc de la Setmana de la Natura, i compta amb la col·laboració de:

–       El Departament de Territori i Sostenibilitat i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

–       La Xarxa de Parcs Naturals i la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

Sorteig per centres educatius

Moltes escoles i instituts també ens han fet arribar les seves imatges a través del correu info@setmananatura.cat, totes elles fetes amb molta originalitat i creativitat.

Tot i així, els guanyadors d’aquest premi han estat escollits amb un sorteig, pel que la sort ha determinat que l’Institut Lluís Domènech i Montaner de Canet de Mar sigui el centre guanyador, enhorabona!

El centre podrà disfrutar i apendre amb un taller de natura el curs vinent amb l’entitat Xatrac.