11/04/2018

El programa EduCAR dels Agents Rurals col•labora amb la Setmana de la Natura un any més!

Compartir:

Un dels objectius de la Setmana de la Natura d’aquest és donar visibilitat a aquelles activitats vinculades amb la natura realitzades a les escoles de Catalunya.

Durant les dates de la Setmana de la Natura (del 26 de maig al 5 de juny) el programa EduCAR del Cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya programa activitats de sensibilització a escoles i instituts catalans. Totes aquestes activitats seran incorporades a l’agenda d’activitats de la Setmana de la Natura, tot donant visibilitat a la tasca que fan!

EduCAR és un programa d’educació i sensibilització ambiental adreçat a tots els segments de la societat. Ofereix un ampli ventall d’activitats que tenen per objectiu apropar i conscienciar sobre l’entorn que ens envolta: la fauna, la flora, la prevenció d’incendis, els espais naturals protegits… S’adrecen a persones de totes les edats, des de xerrades per a nens de 3 anys en endavant, corresponents als cicles d’infantil, inicial, primària i secundaria, fins a xerrades a col·lectius de gent gran.

Des de la Setmana de la Natura felicitem al Cos d’Agents Rurals per la feina que fan i agraïm enormement la seva implicació en la divulgació de la Setmana de la Natura!