08/03/2018

Participa al concurs de fotografía #setmananatura i guanya un fantàstic premi!

Compartir:

En el marc de la Setmana de la Natura us animem que participeu en el concurs de fotografia que hem organitzat!

La Setmana de la Natura és un moment de l’any on tothom pot posar el seu granet de sorra per contribuir a la conservació de la natura i el medi ambient. En línia amb l’objectiu de la Setmana de la Natura, l’objectiu del concurs és sensibilitzar sobre la importància de la natura a través de fotografies.

Consta d’una única categoria: Participa en els actes de la Setmana de la Natura. S’hi poden presentar totes aquelles imatges que estiguin vinculades a alguna de les activitats que formen part de la Setmana de la Natura. A tal efecte, només s’admetran aquelles imatges on, d’una manera o altra, surti la polsera de la Setmana de la Natura (l’entitat organitzadora de cada activitat inclosa a la Setmana de la Natura regala una polsera als participants).

Per participar s’ha de compartir una foto a les xarxes socials Twitter, Facebook o Instagram entre el 15 de maig i l’11 de juny. Per participar cal posar el hashtag #setmananatura a la teva publicació i etiquetar al perfil de la Setmana de la Natura de la xarxa social que escullis. Es valorarà tant la qualitat i l’originalitat de la foto com el fet que reflecteixi els objectius i els valors de la Setmana de la Natura 2018.

Per a més informació consulteu les bases reguladores del concurs.

Esperem la vostra participació!