22/05/2017

Participa al concurs de fotografía #setmananatura i guanya fantàstics premis!

Compartir:

En el marc de la Setmana de la Natura us animem a que participeu al concurs de fotografia que hem organitzat!

La Setmana de la Natura és un moment de l’any on tothom pot posar el seu granet de sorra per contribuir a la conservació de la natura i el medi ambient. En línia amb l’objectiu de la Setmana de la Natura, l’objectiu del concurs és sensibilitzar sobre la importància de la natura a través de fotografies.

Es valorarà tant la qualitat i l’originalitat de la foto com el fet que reflecteixi els objectius i els valors de la Setmana de la Natura 2017.

El concurs consta de 3 categories:

Categoria “Connecta’t amb la Natura”: s’hi poden presentar totes aquelles imatges que mostrin la nostra relació amb la natura més propera i autòctona: paisatges, detalls de flora/fauna, la natura i la societat, biodiversitat urbana, etc. Cal posar #setmananatura, i la fotografia guanyadora serà premiada amb una experiència ecoturística Arrèlia d’1 dia per a 4 persones a: “El Montseny i l’Erola, bellesa natural”, de la mà de Fundació Vincles.

Categoria “Participa als actes de la Setmana de la Natura”: s’hi poden presentar totes aquelles imatges que estiguin vinculades a alguna de les activitats que formen part de la Setmana de la Natura, i on surti la polsera de la Setmana de la Natura (l’entitat organitzadora de cada activitat inclosa a la Setmana de la Natura regala una polsera als participants). Cal posar #setmananatura i #polsera. La fotografia guanyadora serà premiada amb una experiència ecoturística Arrèlia de cap de setmana per a 4 persones a “Descoberta de l’entorn natural del Ripollès” amb CEA Alt Ter i amb 4 entrades per visitar MónNatura Delta de l’Ebre.

Categoria “Alimentació i Natura” Veritas: s’hi poden presentar aquelles imatges que mostrin la vinculació de la natura en la nostra alimentació. Aquesta categoria està patrocinada per l’empresa Veritas de supermercats ecològics. Cal posar #setmananatura i #premiveritas a la imatge publicada. La fotografia guanyadora serà premiada amb un Val de 150€ per comprar productes VERITAS.

Per a més informació consulteu les bases reguladores del concurs.

Esperem la vostra participació!