16/05/2017

El programa EduCAR dels Agents Rurals col•labora amb la Setmana de la Natura amb més de 30 activitats

Compartir:

Un dels objectius de la Setmana de la Natura d’aquest any és donar visibilitat a aquelles activitats vinculades amb la natura realitzades a les escoles de Catalunya.

 

Durant les dates de la Setmana de la Natura (del 2 a l’11 de juny) el programa EduCAR del Cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya té programades unes 30 activitats de sensibilització a escoles i instituts catalans. Totes aquestes activitats han estat incorporades a l’agenda d’activitats de la Setmana de la Natura, tot donant visibilitat a la tasca que fan!

EduCAR és un programa d’educació i sensibilització ambiental adreçat a tots els segments de la societat. Ofereix un ampli ventall d’activitats que tenen per objectiu apropar i conscienciar sobre l’entorn que ens envolta: la fauna, la flora, la prevenció d’incendis, els espais naturals protegits, etc. S’adrecen a persones de totes les edats, des de xerrades per a nens de 3 anys en endavant, corresponents als cicles d’infantil, inicial, primària i secundaria, fins a xerrades a col·lectius de gent gran.

L’any passat en el marc del programa EduCAR es van realitzar un total de 1.361 activitats amb una assistència de 42.576 persones. D’aquestes activitats, un 70% es van realitzar a escoles.

Des de la Setmana de la Natura felicitem al Cos d’Agents Rurals per la feina que fan i agraïm enormement la seva implicació en la divulgació de la Setmana de la Natura!