30/03/2017

Sortegem un taller de natura amb una entitat ambiental entre les escoles que participin a la Setmana de la Natura

Compartir:

Si a la vostra escola cuideu l’hort, poseu caixes niu, aneu a restaurar una font o a descobrir la natura propera, podeu organitzar una activitat durant la Setmana de la Natura, que tindrà lloc del 2 a l’11 de juny de 2017.

Enguany volem portar la natura a les escoles, premiant les que participeu a la Setmana de la Natura i donar visibilitat a la vostra implicació! Per això, sortejarem entre totes les escoles que participeu a la Setmana un taller de natura a la vostra escola, de cara el curs vinent  (2017-18) i de la mà d’una entitat ambiental (la temàtica del taller serà en funció de l’edat dels nens i de l’entitat que finalment faci l’activitat).

Com hi podeu participar?

  • Organitzeu una activitat per la natura a la vostra escola entre el 2 i l’11 de juny, i afegiu-la a la nostra web: http://www.setmananatura.cat/afegir-activitat/
  • Un cop afegida l’activitat, us enviarem els braçalets solidaris #setmananatura perquè us hi feu una fotografia durant la vostra activitat a l’escola.
  • Envieu-nos la fotografia via e-mail (info@setmananatura.cat) i, entre totes les escoles que ens hagueu enviat una fotografia, sortejarem un taller de natura de la mà d’una entitat ambiental (per a 30 alumnes i pel curs 2017-18).

També, podeu compartir les vostres fotos amb la polsera a l’Instagram amb el hashtag #setmananatura.

Esperem la vostra implicació i participació!!!!!