22/03/2017

Obsequiarem tots els participants a les activitats de la Setmana amb un braçalet solidari #setmananatura

Compartir:

Aquest 2017 repetim l’experiència de l’any passat i tornarem a obsequiar tots els que participeu a les activitats amb un braçalet verd solidari!

Les polseres duen serigrafiada l’etiqueta #setmananatura, la qual podreu utilitzar d’ara i fins el final de la Setmana per fer-ne menció a les xarxes socials. Així mateix, us animem a què durant l’activitat a la qual participeu, us feu una fotografia amb la polsera i la pengeu a les xarxes socials!

logo maresmonLes polseres són de cotó natural i les hem fet en col·laboració amb MaresMon, una entitat solidària sense ànim de lucre que treballa des del voluntariat en favor d’una societat més justa, igualitària i afavorint la cohesió social. Els braçalets #setmananatura els han acabat dones amb risc d’exclusió social que participen al programa “Totdraps“.

Amb tot, volem donar un valor afegit a l’obsequi de la Setmana de la Natura, en la línia dels valors i objectius de la mateixa. Esperem que us agradin!

L’objectiu és que els braçalets siguin col·leccionables… Per això enguany el braçalet serà diferent de l’any passat!