Dibuixa’m un parc!

  • Informació
  • Ubicació

A Tordera escoltarem la narradora Anna Obiols, mentre  l’il·lustrador Subi  dibuixa en directe, una llegenda i un conte publicat que passen en parcs naturals. Al final, acabarem inventant entre tots una nova història.

L’activitat “Dibuixa’m un parc” és una iniciativa del Servei de Parcs de la Diputació de Barcelona amb la col·laboració dels ajuntaments, inclosa en el marc del programa “Parcs i biblioteques… Naturalment!” que pretén de manera amable difondre informació dels parcs per mitjà de contes, i potenciar també accions de col·laboració entre els parcs i els seus centres de documentació amb les biblioteques públiques del  seu territori.

Més informació: https://bibliotecavirtual.diba.cat/parcs-i-biblios

Observacions

Durant l’any 2018 els centres de documentació de la xarxa DocAmbCat han previst la celebració d’efemèrides ambientals per transmetre més consciència ambiental i, alhora, donar a conèixer el contingut ambiental dels més d’un centenar d’equipaments oberts al públic amb documentació ambiental. La Setmana de la Natura, que pels parcs se celebra des del 24 de maig (Dia Europeu dels Parcs) al 5 de juny (Dia Mundial del Medi Ambient), és una de les 4 efemèrides que se celebren aquest any, a la qual s’han afegit 12 Centres de Documentació de la Xarxa de Parcs Naturals, 9 del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya  i 3 de la Diputació de Barcelona, que han previst 25 activitats amb la col·laboració de 20 biblioteques públiques i 1 bibliobús.

Compartir: